Jump to content

Mladen

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Mladen's Achievements

Rookie

Rookie (2/16)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

 1. Dok me ne prodje onaj super osecaj novog trotineta i dokle god se ne ukocim ja sam na trotu ! Kao sto sam rekao, nemam problem sa tri para gaca i 4 duxa 🙂 Rukavice, zimska kapa.
 2. Hvala ti, Nisam uopste izvalio te tri tackice a jos sam kao gledao gde se to radi. Sta da radim sad sa mojim oglasom? Kako da ga spojim?
 3. Pa da, zuri mi se sto duze da vozim trotinet koji jos nisam ni kupio 🙂 Ali planiram da ga vozim koliko god dugo budem mogao. Makar nosio skijasku opremu 🙂 Ja sam probao vset 9, a to probao znaci 100 metara gore dole. Stvarno mi deluje odlican, ali je i cena odlicna ! Dualtron mini je ipak nesto jeftiniji. Mada sve nakon mi365 deluje kao avion. Nije da mali nije dobar, naprotiv - odlican je ! ali sam ga prerastao za jednu sezonu.
 4. Cao, hteo sam da postavim oglas u delu "mali oglasi" ali sam shvatio da nisam naveo koliko je star trotinet pa sam napisao jos jedan post. Kako se radi spajanje dva posta na forumu?
 5. Ne znam kako da editujem da dodam na prvi post. zaboravih da kazem da je star nekih godinu dana. Kupljen je u ovo neko vreme prosle godine.
 6. Ove godine planiram da ne silazim sa trotineta. Koliko god mi to vreme dozvoljava. Dakle, dokle god je suvo i iznad -5 🙂 Kako ste vi preziveli proslu i onu tamo ? :D:D Vidjao sam par puta ljude preko brankovog kada sam u kolima i jedva cekao da pocne da greje.
 7. Prodajem trotinet iz naslova. Presao 872km - Baterija zdrava. Prelazi oko 22km sa mojih 95ak kg. Neko laksi bi mogao sigurno preko 25km Kozmeticki prilicno ocuvan. Sve funkcionise sa komandama normalno. Nije tjunovan. Zadnji branik nema, Mislim da je nov plus montaza oko 2000-3000 din. 250e
 8. Poz ekipo, Planiram da predjem na nesto snazniji trotinet i nadjem ova dva koja su mi primamljivi. Nemam iskustva nikakvog pa ako ima neko ko vozi neki od ova dva da kaze prednosti i mane. Svi reviewi su manje vise pristrasni po internetu, Zanima me iz prve ruke nekog ko zapravo vozi u realnim uslovima. Nadam se da ce lepo vreme da potraje sto duze. 🙂
×
×
 • Create New...