Mladen Posted September 4, 2021 Share Posted September 4, 2021 Ove godine planiram da ne silazim sa trotineta. Koliko god mi to vreme dozvoljava. Dakle, dokle god je suvo i iznad -5 🙂 Kako ste vi preziveli proslu i onu tamo ? :D:D Vidjao sam par puta ljude preko brankovog kada sam u kolima i jedva cekao da pocne da greje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 U sustini moze da se vozi dokle god je suvo i nije klizavo. Sto se zime tice... obuces se dupolo vise. Za ljude koji pesace i duva hladan vetar je jedno, ali tebi sa brzinom od 20-30/h vetar duva 20-30km/h plus koliko duva 🙂 duple gace, dupli dux, jakna, kapa, rukavice... i teraj. Ako se dobro natrontas nije strasno, sa druge strane uzivas u voznji bez guzve na pravcima gde leti ne moze da se prodje od ostalih vozaca raznoraznih vozila. Moze da bude izuzetno prijatna voznja po suncanom zimskom danu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mladen Posted September 5, 2021 Author Share Posted September 5, 2021 Dok me ne prodje onaj super osecaj novog trotineta i dokle god se ne ukocim ja sam na trotu ! Kao sto sam rekao, nemam problem sa tri para gaca i 4 duxa 🙂 Rukavice, zimska kapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sena Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Ja sam pre dve godine vozio po snegu. Mora da se pazi ali ide. Tada sam imao prvi model mi365 i baterija je drzala prilicno dobro obzirom na temperaturu, ali se osecala razlika u potrosnji. Dok je suvo, zima nije problem ako se obuces, izgleda malo cudno pesacima ali sta da se radi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted September 5, 2021 Share Posted September 5, 2021 Ja sam se vec smrzo pre neko vece na Adi... do duse sam sam kriv... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedjax Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Ja tek sad planiram da uzmem trotinet, sve mi govori da ostavim za sledecu sezonu ali ne mogu da izdrzim. Mozda se posreci pa bude jos dosta lepog vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sova Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Meni baterija poludela prosle god. Par dana je bio minus. Izadjem puna, okrenem krug kaze - bezi kuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts