pedjax Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Hteo sam za kraj ove sezone da uzmem devojci i sebi neki trotinet. Opet mozda ostavim i za pocetek sledece, ali bih voleo da iskoristim jos lepog vremena. Moze da se desi i puna dva meseca. Do sada sam samo par puta vozio one na iznajmljivanje na adi. Svrha voznje bi mi bila upravo to, penzionerski lagano biciklistickom stazom. Ada, usce itd. Ja nemam pojma sta da uzmem, da je jeftino, lagano i da ima neku razumnu autonomiju baterije. Hvala na nekom odgovoru, zuri mi se 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sova Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 isto sto i 90% nas. Xiaomi 365 legendarni 🙂 Moze da se nadje za male pare. A super je pocetnicki trotinet. Pogledaj i ring. Ovde oglasi jos nisu zaziveli ali proguglaj pa vidi sta ima. Razmisljaj i o polovnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Zavisi koliki vam je budzet, nije sve u brzini, ima nesto i u amortizerima, lagodnosti, autonomiji itd itd. Ali mi365 je u sustini dobra preporuka za pocetak. Uzmi nesto bre i uzivaj, bice jos lepog vremena. Mozes da vozis i vise nego sto mislis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedjax Posted September 9, 2021 Author Share Posted September 9, 2021 Pa bilo bi super ako bi mogli dva neka za do 500e recimo. Idem sad za vikend da pogledam neke 365. Prodaju ljudi svasta aja ne umem da procenim bateriju ni kako vuce, skripi, koliko ide itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savke14 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Presao sam nekih 800 km sa Speedway V i mogu vam reci da sam jako zadovoljan. Pogotovo sam mojim gabaritima od 110kg I 205cm visine. Trotinet je ludilo sam sija od snage I udobnosti. ulica starine novaka od prema Tašu mene lansira kao da idem po ravnom putu. Sve preporuke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sova Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 taj speedway deluje super, nekako me podseca na vset. Jel dual motor? znam da ima snage nesto sacuvaj boze. To ide nesto preko 60km/h zverka, al skupa igracka ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savke14 Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Da da dual motor ali ti mozes da stavis stepeni prenos na zadnji ili na oba u zavisnosti...pa sa mojih 110 kg I mojom visinom I otporom vazduha ja idem oko 52-55km/h ali ne smem da zamislim kako ide ako ga vozi covek kd 185cm I 85 kg 🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sova Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Kako si zadovoljan sa suspenzijom ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokomotiva Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Ni vise ni manje nego prvi trotinet za dva soma evra 🙂 I 60km/h Mislim bez ljutnje ali to je daleko od preporuke za pocetnika u toj prici. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savke14 Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Pa znas kako I meni je to prvi trotinet, I veruj sa 110 kg ne mozes da pomislis na voznju trotineta sa jednim motorom. Probao sam kao test voznju speedway IV koji je sa jednim motorom I nije mogao nigde da me izvuce kao mrtav konj.A da ne pricam o Xiomi za nas krupne. Sa kilazom preko 100kg veruj da me vredi kupovati trotinet bez snage. Ja bih voleo da mogu da prodjem kupovinu sa 70-80k dinara 🤣 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokomotiva Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Ma jasno, ali pricam o bezbednosti, jer neko ko prvi put stane na dasku sa dvs mala tocka i ima snage na izvoz, ume da bude dosta zajebana situacija. Brzo covek ovlada time a onda kao pocetnik ne ume da kontrolise tu snagu. Jednostavno ovo nije motor, nije bajs i ima odredjenu krivu ucenja. Nije stvar ni u brzini. A uvek su prva pitanja " a koliko to moze da ide brzo"... Kad dovati neko ko nije nikad "seo" na brzi trot i opali po gasu...nije dobro uopste 😄 Za prvi trotinet bih svakako preporucio nesto slabije i lakse. - ne racunam teskase sa 90+kg. A onda ako se oseti potreba, nek uzme svako kome sta odgovora i koliko moze da se opruzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonjaStosic Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 xiaomi 365 💔 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savke14 Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Nema lepseg osecaja ulica Maksima Gorkog uspon ludilo ja sa tobom na ledjima od 10 kg I penjem se 35km/h 😆 Ne procenljivo, sa malim xiaomi to bi bila gurka pored sebe 😇🤣 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts