pedjax Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Uskoro uzimam prvi trotinet Posto necu prelaziti brzine vece od 20ak km/h da li mi treba neka kaciga ili stvarno nema potrebe. svaki dan na ulici vidjam neko nosi neko ne, deluje mi kao da pre treba za bicikl? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sova Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Vec dve godine vozim bez kacige, i stalno kazem sebi UZMI KACIGU. I stalno hocu. Od sledece godine obecavam! 99.999 posto vremena je nosenje za dzabe. Ali... razumes ?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan Posted September 7, 2021 Share Posted September 7, 2021 Dok vozis nesto sto ne prelazi 20-25 km na sat, preporuka je da imas kacigu, ali u principu ne bi trebalo da imas vecih problema prilikom eventualnog pada. Pre ces polomiti nesto drugo. Ponavljam, preporuka !! Kao i za bicikl, skejt itd... Nakon 30 na sat svima bih rekao - obavezno !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamanada Posted September 8, 2021 Share Posted September 8, 2021 Ja sam deci uzela kacige za bicikl, one sa rupicama. Bez toga nema trotineta za njih 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedjax Posted September 9, 2021 Author Share Posted September 9, 2021 Prvo ja da kupim trotinet 🙂 Da mi ne ostane kaciga do sledece sezone u kuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savke14 Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Ja kada sam kupio svoj trotinet odmah sam kupio kacigu I imao sam jednu jako smesnu situaciju gde me komsija od 12 godina ismejao 🤣 Kaze "Kosmija kaciga ne treba na trotinetu neko te pogresno naucio " 🤣 Ali posle par dana taj mali klinja je kupio jednu zelenu kacigu sto je lepo videti 😁 Kaciga glavu cuva!!! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sova Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 Prilikom svakog udarca u glavu je bolje imati nesto izmedju glave i predmet o koji se udara nego nemati 🙂 Sa trotineta se malo drugacije pada nego sa bajsa. I na zalost uglavnom je glava ukljucena u deo tela kojim se udara. Ali i za bajs je svakako preporucljivo, mada je ja na bajsu NIKADA nisam noiso. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
euc.serbia Posted October 6, 2021 Share Posted October 6, 2021 Ja sam na Fox Proframe, ali kako neko rece, za brzine preko 30 na sat, jedan tocak i ostalo, full face je neka obaveza, bolje da ljustimo opremu nego kozu 😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Stevic Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Ja vozim mali elektricni bicikl i cesto stavim kacigu kad idem na duzu voznju. Imam onu za biciklisticke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonjaStosic Posted October 11, 2021 Share Posted October 11, 2021 Ne nosim kacigu. Ovaj moj trotinet je spor i ja vozim polako. Kvari mi frizuru kaciga 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts