Luka Posted September 15, 2021 Share Posted September 15, 2021 Imam problem sa papucicom za gas na xiaomi 365, prva verzija. Sve radi normalno osim sto mi se papucica ne vraca u pocetni polozaj kad je pustim. Koliko kosta zamena tog mehanizma, ako budem morao da menjam ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sova Posted September 17, 2021 Share Posted September 17, 2021 Da nije klasika sa shomijem. Pogledaj rucku na volanu da ti nije dosla do gasa, ume da se nabije od spustanja na tu stranu itd. Kineska je pa joj je opusteno. Vidi to prvo. Ako nije to, onda idi kod nekog ko moze da pogleda dal je samo opruga spala, ili se sjebala. da ne menjas ceo gas jer nije da je dzabe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luka Posted September 30, 2021 Author Share Posted September 30, 2021 To je i bio problem, nasao sam odgovor od drugara kome se isto desilo. Al cisto da odgovorim i ovde. Ladno je to bio problem, a vec sam mislio da nemam srece 🙂 Samo sam malo pomerio rucicu gumenu u desno i oslobodio rucicu. Sad radi ko NOV 😄 Hvala ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sova Posted October 5, 2021 Share Posted October 5, 2021 😉 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts